Slutlig anmälan

Dags för den slutliga anmälan. Det är möjligt att anmäla flera personer samtidigt, men notera att alla beställningar ska betalas i samband med anmälan.

Har ni frågor så ställ dem via mejl nykarleby.gymnastikforening@gmail.com eller sms / whatsapp / ring Mikaela 0504628486 (om hon inte svarar då ni ringer, sänd ett sms så får hon ringa tillbaka.

Det är viktigt att ni tar ordentligt med tid då anmälningen skall göras eftersom det är många saker som skall fyllas i. Ta reda på dessa innan ni gör anmälan.

  • Vilket/vilka program du ska delta i (kolla extra noga så det blir rätt)
  • Klädbeställning/betällningar om du deltar i flera program
  • Inkvartering
  • Måltider
  • Biljetter till gala/galor (NGF är med på lördagens gala) och kamratsits k-18

Kolla igenom alla priser ännu en gång samt läs avbokningsvillkoren nedan.

Anmälan är bindande

Dräkter och annan rekvisita för förbundsprogrammen kan inte avbokas eftersom de görs enligt beställning, de måste lösas ut oavsett om du deltar eller ej.

Namnbyte

Det är möjligt att göra ett namnbyte avgiftsfritt fram till 15.5 2020, då överförs alla bokade produkter och tjänster till den nya deltagaren. Efter detta datum är det INTE möjligt att byta person.

Avboking p.g.a. sjukdom/skada

Det är möjligt att avboka deltagarpasset mot uppvisande av läkarintyg. Läkarintyget sänds till förbundet senast en vecka efter avbokning. Kontakta oss för mer information om hur du sänder ditt intyg till oss.

Fram till 30.4 2020: Avbokningsavgift 50% av deltagarpasset + dräktkostnader

Efter 15.5.2020: Inga avgifter returneras.