Dessa program kommer att övas inom NGF

Barnmassprogram – BI HAPPY
Ett klart, tydligt och glatt program för lekfulla barn från cirka 5 år och uppåt.
Gymnasterna kommer att vara bin och varje medverkande förening kommer under våren 2020 att få brev från BI-kupan med uppgifter som deltagarna får öva på. Varje deltagare får också ett BI-pass, där ledaren sätter märke för varje avklarad uppgift. BI-passet ska naturligtvis packas med i resväskan till Närpes i juni 2020.

Akrobatik – WE ARE GOLDEN (fam. Björkman)
Roligt och spännande program med fokus på effekter. Riktar sig till barn och vuxna, alla från 7 år och uppåt är välkomna. Behöver kunna kullerbytta framåt, hjulning och nackstående.

Hop-on – DANCE DANCE DANCE
Ett showigt motionspass för alla unga och vuxna med glimten i ögat!
Program delat i tre delar beroende på när man joinar vårt team – vintern, vår eller på plats. Alla med!

Familje- o. barngymnastik – VI SIMMAR TILLSAMMANS
Blås upp simringen och gör dig redo för ett program där vi jumppar tillsammans. Sol och bad utlovas! Passar för alla mellan 2-6 år som vill jumppa med en vuxen

Motionsprogram – LES PIONS
Motionsprogram i tre olika nivåer; easy, dansant och power med humor, styrka och balans men fram för allt en känsla av samhörighet. Trumpinnar används i en del där taktslag kompletterar den mäktiga Baba Yetu musiken medan de tre övriga är mer traditionella så att kroppsrörelserna anpassats till musiken.
Få och enkla formationer bygger upp vår helhet där pionerna givetvis har en given del. 

Dansprogram – IT´S NOW OR NEVER, I WILL ROCK FOREVER
Ett fartfyllt dansprogram till några av de rockigaste låtarna i historien.
Till alla ungdomar och vuxna som brinner för dans. Det är nu eller aldrig som vi skapar fiilis på gräset tillsammans!

Avslutningsdans – FESTIVALDANS
Festivaldansen är energisk och fartfylld och höjer festivalkänslan! Programmet ska vara avslappnat och roligt att göra tillsammans, det är inte så stort fokus på detaljer utan är uppbyggt på stora rörelser. Programmet är lämpligt för alla oavsett ålder eftersom det går att utföras på olika nivåer så att man t.ex. kan välja att antingen gå eller springa, kliva eller hoppa

SENIORDANS (uppvisning inomhus på en av galorna)
För den som tycker om att gymnastisera men har svårt att komma ner på golvet passar stolgymnastik /sittdans utmärkt. Till medryckande musik rör vi på oss utan att märka att vi tränar vår balans, muskler och minne .

Alla videor på programmen hittas via denna länk, FSG program
Scrolla längst ner på sidan.